fbpx

WordPress Website

Jouw unieke plek op het internet

All-inn WordPress Pakket

Jouw online succes begint bij JD-Hosting

Of je nou een startende ondernemer, een bestaand bedrijf of kleine ZZP’er bent, jouw succes begint bij JD-Hosting. Wij zorgen ervoor dat jij straks een uniek website ontwerp hebt, die gebruiksvriendelijk en snel is. Daarnaast besteden wij hoge prioriteiten aan het beveiligen van onze diensten. Wij kunnen naast het maken van jouw unieke plek op het internet nog een aantal extra diensten aanbieden die jouw succes kunnen vergroten, denk hierbij aan het ontwerpen van een logo en/of banner, het beheren van jouw social media door middel van onze social media management en het onderhouden van jouw website! Alle opties staan open en we bespreken graag de mogelijkheden met jou.

Website op PC, mobiel en tablet!

Wij regelen alles van A tot Z in het All-inn Website Pakket!

 • Jouw uniek ontwerp
 • Gebruiksvriendelijk op PC, tablet en mobiel
 • AVG-Proof
 • Inclusief (gratis geïnstalleerde) SSL-Certificaat naar keuze
 • Inclusief domeinnaam en -extensie naar keuze
 • Inclusief snel en passend webhosting pakket
 • Inclusief e-mailpakket met toegang tot JD-Webmail
 • Mogelijkheid voor webshop
 • Betaalmogelijkheden met iDeal, Paypal en Mollie
 • Geen onverwachte kosten
 • Mogelijkheid tot website onderhoud, indien je zelf geen kennis hebt
 • Mogelijkheid tot Logo Design voor starters
 • Mogelijkheid tot Banner Design voor starters
 • Mogelijkheid tot Social Media Content Management door JD-Hosting
 • Extra opties (formulieren, agenda’s, etc)
 • Altijd gratis support waar nodig, ook na oplevering
 • SEO teksten? Geen probleem! Maar je mag ze ook zelf maken...
 • Dagelijkse complete back-ups van jouw website
 • Google-vriendelijk en geoptimaliseerde website
 • Heb je eigen input? Daar zijn we altijd blij mee!
 • Nog veel meer uitgebreide opties...

Ben jij nou een startende ondernemer? Of herken je meer verbeterpunten aan je huidige onderneming? JD-Hosting biedt nog meer succes aan dan alleen een unieke website.

Zelf geen kennis of tijd om je website te onderhouden? Wij helpen je graag bij het goed onderhouden van jouw site.

Heb je nog geen logo en/of banner? Of zijn ze hoognodig aan vervanging toe? Ook dan ben je bij JD-Hosting op het juiste adres. We ontwerpen graag een nieuwe logo en/of banner voor jou!

Een belangrijke factor tot naamsbekendheid en online succes, is Social Media. Vergeet jij vaak content te posten? Of is jouw huidige content niet pakkend genoeg? Wellicht kunnen wij wat voor jou betekenen.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten te leren kennen. Dit draagt onder andere bij aan een duidelijke een spoedige voortzetting van het proces. Deze kennismaking kan face-to-face bij ons op locatie of bij jou op locatie, indien dit binnen afstand realistisch te doen is. Anders gaan we over op digitale communicatie, denk hierbij aan Skype, telefonisch of desnoods via de e-mail. 

Tijdens deze kennismaking bespreken we de wensen en eisen voor jouw website. We nemen een formulier met jou door om alle dingen vast te leggen, zodat we een offerte kunnen samenstellen voor jou. Ook bespreken we van welke diensten je allemaal gebruik wil maken. Bij ieder persoon hoort een verschillende behoefte. Daarom kijken we graag samen naar welke diensten handig zouden zijn voor jou en op welke diensten jij je geld juist kunt besparen. We houden van een eerlijke samenwerking, jij toch ook?

Nu de kennismaking achter de rug is, gaan wij achter de schermen druk bezig met het opmaken van een offerte. Zodra deze klaar is nodigen wij jou graag weer uit voor een (digitale) vervolgafspraak, zodat we deze samen uitgebreid kunnen doornemen. Bij voorlopig akkoord ondertekenen we de tijdelijke offerte. Waarom is deze dan nog tijdelijk? Dat komt door het ontwerpen, het kan namelijk zijn dat er later nog dingen naar voren komen, van welke partij dan ook, waardoor er mogelijk aanpassingen verwerkt moeten worden op de offerte. 

Na de ondertekening gaan wij gelijk ontwerpen! Het duurt dan gemiddeld weer 1-14 werkdagen voor we contact opnemen, zodat we de website in goede orde kunnen afmaken.

Vervolgens zijn wij na de ondertekening van de offerte volle bak bezig geweest met het ontwerpen van jouw unieke plek op het internet. Gemiddeld 1-14 werkdagen na de ondertekening nemen wij contact met jou op, om de oplevering te laten zien aan jou. We willen jou dan vragen om er rustig naar te kijken. We sturen een bestand toe vol met screenshots, waardoor je een duidelijk overzicht krijgt van het uiterlijk van jouw nieuwe website.

Zijn er dingen die je graag aangepast ziet of ontdek je fouten? Noteer ze dan gerust, zodat we ze bij de volgende stap kunnen doornemen.

Nu je de oplevering goed hebt kunnen bekijken, zijn wij benieuwd naar jouw feedback. Wat zijn de positieve punten? En wat zijn de negatieve punten? Als het goed is heb je voor jezelf aantekeningen gemaakt om door te nemen. Deze feedback-afspraak plannen wij graag met je nadat je de oplevering goed hebt kunnen bekijken. Plan dus na de oplevering samen met een van onze medewerkers een vervolgafspraak voor de feedback (tip: wacht hier niet te lang mee, zo kunnen we het proces spoedig laten verlopen). 

 

Er zijn altijd wel aanpassingen nodig, daarom vragen we jouw begrip zodat we hier snel aan verder kunnen werken. Mochten het maar een paar kleine aanpassingen zijn, dan kunnen we dit meestal binnen enkele werkdagen al oplossen. Wij stimuleren namelijk net als jou de voortgang van het proces, prettig toch?

Jouw feedback hebben we gezamenlijk doorgenomen en in goede orde ontvangen. Nu is het aan ons de taak om de aanpassingen te verrichten. Dit doen wij uiteraard in zo’n kort mogelijke tijd, omdat we jouw website ook zo snel mogelijk online willen hebben.

 

Zodra de laatste aanpassingen zijn gelukt, gaan we gezamenlijk het eindresultaat bespreken. Het zou nu zo moeten zijn dat de website 100% aan jouw wensen en eisen voldoet. Nu willen we onze samenwerking wat betreft de website graag afronden, dit doen we in de vervolgstap. Uiteraard blijven wij graag met jou in contact op de voortgang te bespreken en een goede band te houden.

Het moment waar je op gewacht hebt, de website wordt gepubliceerd! Je bent nu in het bezit van een PC -, tablet – en mobiel vriendelijke website. Aangezien je nu een website bij ons hebt, is het ook vaak zo dat je andere diensten met betrekking tot de website bij ons hebt afgesloten. Denk hierbij aan een domeinnaam, een webhostingpakket, een SSL-Certificaat en eventueel een website onderhoudspakket. Deze diensten moeten na 12 maanden weer verlengd worden (Bij een onderhoudspakket wordt er maandelijks gefactureerd). We blijven dus tussendoor graag met jou in contact om te kijken of alles goed gaat en of de diensten nog naar behoren werken. Wij streven namelijk ook na de oplevering van het eindresultaat naar een goede samenwerking.

 

Niet is voor niets en daarom moeten we nu aan het eind van het proces ook de betaling in orde maken. We maken een eindfactuur en deze nemen graag met je door tijdens een vervolgafspraak (dit kan online zijn maar ook op locatie). Deze wordt ondertekend en vervolgens betaald. Na betaling hebben we zo nu en dan contact over de gang van zaken, we blijven graag in contact met jou.

Deze klanten gingen je voor!

Hoeveel kost een website?

De kosten van jouw website zijn compleet afhankelijk van de eisen en wensen. Onderstaande rollen spelen een rol bij het maken van prijsindicatie:

 

 • Wil je een website of een webshop?
 • Welke domeinextensie wil je?
 • Welk webhostingpakket past erbij?
 • Welk SSL-Certificaat wil je geïnstalleerd hebben?
 • Wil je wel of geen onderhoudspakket?
 • Hoe ziet de website er inhoudelijk uit? Wat voor (extra) opties?

 

Deze factoren zijn de grote lijn voor de prijsindicatie. Wel kunnen wij zeggen dat een gemiddelde WordPress website €300-€400 kost. Een gemiddelde WordPress webshop zal rond de €400-€600 kosten. Deze prijzen zijn gemiddeld en kunnen altijd afwijken, zowel positief als negatief.

Bouwen jullie ook webshops?

Jazeker, wij bieden ook webshops aan. Deze kun je laten ontwerpen aan de hand van een template. Ze kosten gemiddeld €400-€600 eenmalig. Dit is gemiddeld en de prijs kan er dus van afwijken.

Wij bieden betaal-, bezorg- en systeemmogelijkheden aan. Wil je dingen zelf makkelijk aanpassen in je webshop, dan is een WordPress webshop van JD-Hosting een slimme keuze, deze zijn zelf wat eenvoudiger te beheren dan een HTML website.

Hoe lang duurt het maken van een website?

Dit is heel verschillend. Het totale proces voor een WordPress website duurt gemiddeld 2-4 weken. Wil je liever een WordPress webshop, dan duurt dit gemiddeld 3-6 weken. Het is compleet afhankelijk van de wensen en eisen.

We regelen wel dat de website online staat bij het moment van aankoop, maar dan kom je bij een scherm terecht met informatie over dat de website in de maak is.

Hoe ziet het proces eruit?

Het proces voor het maken van de website staat hierboven duidelijk stap voor stap aangegeven. Mocht je nog vragen hebben neem dan contact op met onze klantenservice, door bijvoorbeeld rechtsonder op de pagina de live chat te benaderen. 

 

Er is geen sprake van stress, je betaald de website aan het eind van het proces en hebt de keuze deze in termijnen of in één keer af te betalen, wel zo prettig toch?

Kan ik ook in termijnen betalen?

Bij JD-Hosting denken wij graag met jou mee, dus is het zeker mogelijk in termijnen te betalen. Bij het opmaken van de offerte bespreken we of je in één keer het eenmalige bedrag wil betalen of dat je in termijnen wil betalen. Indien je voor termijnen kiest, bepalen we gelijk de prijs die je maandelijks gaat aflossen.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Bij een WordPress website kun je redelijk eenvoudig zelf aanpassingen verrichten. Vind je dit toch lastig of heb je liever een HTML site, dan kunnen we  je het best aanraden om een onderhoudspakket aan te schaffen, zodat wij aanpassingen kunnen verrichten op jouw website. Een WordPress website is namelijk eenvoudiger te bewerken dan een HTML site, tenzij je kennis hebt op het gebied van ICT.

 

Wil je wel de mogelijkheid om zelf dingen te kunnen aanpassen? Dan kun je beter kiezen voor een WordPress website, deze bieden wij ook aan!