fbpx

Website Onderhoud

Wat is website onderhoud?

Website onderhoud is simpel gezegd het in een aanvaardbare conditie houden van je website. Een aantal verschillende onderwerpen spelen hierbij een rol. Zoals plugins en thema’s up-to-date houden, het bijhouden van de SEO van je website en zorgen voor optimale beveiliging. Deze onderwerpen en nog meer verwerken wij allemaal in onze onderhoudspakketten. Zo zorgen wij ervoor dat je website goed blijft functioneren en door Google geaccepteerd blijft.

Welk pakket past bij mij?

Afhankelijk van jouw website en doel(en) kun je kijken welk pakket voor jou geschikt zou zijn. Heb je een eenvoudige website of webshop en moeten er alleen updates gedaan worden en hier en daar een kleine aanpassing? Dan kun je een klein pakket kiezen. Wil je het groter en serieuzer aanpakken? Dan is het wellicht een verstandige keuze om te overwegen een groter pakket te kiezen. Vraag gerust om advies aan een van onze medewerkers via bijvoorbeeld de live chat rechtsonder op de pagina, we helpen je graag.CMS up-to-date 

Thema up-to-date

Plugin up-to-date

Database optimalisatie

Site aanpassing per maand

Maandelijks opzegbaar

Malware scans uitvoeren

Uptime monitor

Spam controle uitvoeren

Helpdesk optimalisatie

SEO Tool Check

Google analytics statistics

BASIC ONDERHOUD

€14,99

/Per maand

15 minuten

PREMIUM ONDERHOUD

€24,99

/per maand

25 minuten

BUSINESS ONDERHOUD

€49,99

/per maand

45 minuten

SEO Tool Check

We installeren een SEO Tool (indien je WordPress/Joomla of Magento hebt) om ervoor te zorgen dat je website SEO optimalisatie krijgt. Deze tool laat precies zien welke zoekwoorden geschikt zijn voor gebruik en welke teksten aangepast moeten worden, inclusief instructies. Wij controleren maandelijks of dit nog up-to-date is en passen waar nodig aan.

Statistiek en support

Er zijn bij JD-Hosting mogelijkheden tot verschillende onderhoudspakketten. Bij Business onderhoud ontvang je maandelijks statistieken van Google Analystics. Hierin staat verschillende informatie met betrekking tot het bezoekersaantal op jouw website en de manier hoe de bezoekers bij jouw website terecht zijn gekomen. Daarnaast krijg je bij een Premium – of Business onderhoudspakket extra voorrang met betrekking tot support.

Updates en veiligheid

Bij ieder pakket regelen wij maandelijks de updates van zowel het CMS, de thema’s en de plugins. Daarnaast heeft ieder pakket een bepaalde hoeveelheid aanpassingstijd voor bewerkingen. We voeren maandelijks diverse veiligheidsscans uit om optimale beveiliging te garanderen. Alle pakketten zijn maandelijks opzegbaar en worden maandelijks gefactureerd op de 14e van de maand.

Hoe werkt het met betalen?

Wanneer je bij JD-Hosting een onderhoudspakket hebt aangeschaft, betaal je het bedrag maandelijks af. Je ontvangt zowel op je e-mail als in het klantenpaneel een bericht met de openstaande factuur. Deze versturen we iedere 14e van de maand. Je dient het bedrag binnen 14 dagen te voldoen.

Kan ik het altijd opzeggen?

Ja, je kunt op ieder moment je pakket opzeggen! Het is kosteloos om het pakket op te zeggen, maar je betaald altijd nog één maand vooruit. Dus je kunt het zien als 1 maand opzegtermijn.

Kan ik tussendoor ruilen van pakket?

Uiteraard! Mocht het zijn dat een ander pakket beter past bij jouw behoeften, dan is het op ieder moment mogelijk om over te stappen. Dit kun je eenvoudig regelen in het klantenpaneel. Of gewoon even contact opnemen met de klantenservice, zij kunnen je ook helpen. Bij overstappen gaat het nieuwe pakket de eerstvolgende maand in.

Wat zit er allemaal in het pakket?

De inhoud per pakket staat hierboven duidelijk omschreven. Het verschilt heel erg per pakket wat er wel en niet mogelijk is. Heb je hulp nodig bij het kiezen van een pakket? Laat je adviseren door een van onze medewerkers, we helpen je graag!