fbpx

JD-Secure Certificaten

Wat is een SSL-Certificaat?

Een SSL-Certificaat (Secure Sockets Layer) zorgt voor een beveiligde verbinding tussen een webbrowser en een webserver. Simpel gezegd zorgt het ervoor dat hackers niet zomaar persoonsgegevens kunnen onderscheppen bij het invullen van een formulier of bij het betalen van een bestelling.

Je kunt een website met een SSL-Certificaat makkelijk herkennen aan een slotje in het adresbalk. Als jouw website niet over een SSL-Certificaat beschikt krijgen je websitebezoekers een melding dat de website onveilig is. Dit kan websitebezoekers en dus vaak ook potentiële klanten afschikken. Daarnaast is het volgens de wet bescherming persoonsgegevens inmiddels verplicht om een SSL-Certificaat te hebben indien je een (contact)formulier of webshop hebt. Zodra persoonsgegevens in het spel zijn wordt je geacht een certificaat te hebben.

Een SSL-Certificaat kopen bij JD-Hosting

Je bent hier uiteindelijk om een SSL-Certificaat aan te schaffen, een verstandige keuze! Tegenwoordig is het erg belangrijk om je website te voorzien van een SSL-Certificaat, om zo de benodigde beveiliging aan je websitebezoekers te bieden.

Bij JD-Hosting ben je op het juiste adres voor diverse SSL-Certificaat. We hebben een uitgebreid assortiment met 6 verschillende certificaten. 

Het prettige aan JD-Hosting is de mogelijkheid van de dienst. Wil je het zelf installeren omdat je er voldoende verstand van hebt of wil je het juist laten installeren omdat je beperkte kennis hebt op het gebied van SSL-Certificaten?

Onze JD-Secure Certificaten installeren wij helemaal gratis voor jou! Wil je het zelf installeren? Kies dan voor ”Overige Certificaten” waar het aanbod wel gelijk is.

Basic SSL-Certificaat

SSL-Certificaat voor één domeinnaam.

€1,99 p/m

– Geschikt voor eenvoudige websites zonder subdomeinen

– Beveiligt contactformulieren

GRATIS installatie

SSL-Certificaat voor twee domeinnamen.

€2,49 p/m

– Geschikt voor eenvoudige websites

– Geschikt voor bijvoorbeeld een klantenpaneel

GRATIS installatie

SSL-Certificaat voor één domeinnaam.

€6,99 p/m

– Geschikt voor onbeperkt aantal subdomeinen

– Geschikt voor wat grotere websites

GRATIS installatie

Business SSL-Certificaat

SSL certificaat voor één domeinnaam.

€8,49 p/m

– Persoonlijke validatie

– Geschikt voor webshops

GRATIS installatie

SSL-Certificaat voor één domeinnaam.

€17,99 p/m

– Geschikt voor website of webshop

– Geschikt voor meerdere subdomeinen

GRATIS installatie

SSL certificaat voor twee domeinnamen.

€19,99 p/m

– Persoonlijke validatie

– Geschikt voor alles, top beveiliging

GRATIS installatie

Hogere Google ranking

Google beloond de websites die voorzien zijn van een SSL-Certificaat. Je krijgt een hogere ranking in Google, omdat jouw website voorzien is van een certificaat.

Betrouwbare uitstraling

Tegenwoordig is het steeds normaler dat iedere website voorzien is van een SSL-Certificaat. Als deze ontbreekt op je website, zullen mensen jouw website niet bezoeken.

AVG-Proof

Worden persoonsgegevens op jouw website verwerkt door bijvoorbeeld een contactformulier of betaalmogelijkheden? Dan is een SSL-Certificaat verplicht, zorg ervoor dat je AVG-Proof bent.

Voorkom een foutmelding

Websitebezoekers krijgen een donkerrode foutmelding als je website niet beschikt over een SSL-Certificaat. Dit kan bezoekers afschrikken. Schaf dus een SSL-Certificaat aan.

Domein Validatie SSL

Met een eenvoudig certificaat, ook wel Domein Validatie SSL of Positive SSL genoemd kun je jouw website beveiligen. Echter beveilig je hiermee één domein en geen subdomeinen. Een Domein Validatie SSL staat op eigen naam geregistreerd. Indien je ook je subdomeinen wil beveiligen, moet je overwegen een Wildcard Validatie SSL of Uitgebreide Validatie SSL aan te schaffen.

Wildcard Validatie SSL

Een Wildcard Validatie SSL zorgt niet alleen voor de standaard domeinnaam beveiliging, maar regelt daarnaast ook de beveiliging voor de subdomeinen. Dit certificaat is er speciaal voor de websites die meerdere subdomeinen hebben en liever niet voor ieder subdomein een nieuw certificaat dienen aan te schaffen. Als je meerdere subdomeinen hebt is dit dus een ideale optie.

Uitgebreide Validatie SSL

De Uitgebreide Validatie SSL, beter bekend als EV (Extended Validation), is een certificaat die over de meeste opties beschikt. Hierbij heeft jouw website een optimaal beveiligingsniveau wat betreft SSL-Certificaten. Zo staat er een slotje in het adres balk, staat jouw bedrijfsnaam ook in je adresbalk en beschik je over een degelijke ”https://” verbinding. Met dit certificaat wordt door de Provider een handmatige controle op veiligheid gedaan.

Basic SSL-Certificaten

Onze Basic SSL-Certificaten bestaan uit: Positive SSL, Essential SSL en Multi-Domein SSL. Dit zijn onze 3 goedkoopste en eenvoudigste SSL-Certificaten die geschikt zijn voor een gemiddelde website. Als je een webshop hebt of groot ondernemer bent op het internet, dan raden wij aan om te kijken naar onze Business SSL-Certificaten voor uitgebreide beveiliging.

Business SSL-Certificaten

Business SSL-Certificaten zijn ideaal voor de webshops, van groot tot aan klein. Jouw websitebezoekers moeten een veilig gevoel hebben en dat kun jij garanderen met één van deze certificaten. Doordat jouw websitebezoekers contact- en persoonsgegevens achterlaten op je website ben je verplicht om een certificaat te nemen. Bekijk ons Business assortiment hierboven.

JD-Secure Certificaten

Wij maken onderscheid tussen onze SSL-Certificaten. Zo hebben wij JD-Secure Certificaten en Overige Certificaten. Onze JD-Secure Certificaten installeren wij gratis voor jou. Je betaald dus slechts voor het certificaat, de service is helemaal gratis, heerlijk toch?

Wil je zelf graag je SSL-Certificaat installeren? Dat kan ook, bekijk dan onze Overige Certificaten.

Overige Certificaten

In het menu bovenaan de website kun je kiezen tussen JD-Secure Certificaten en Overige Certificaten. Onze Overige Certificaten zijn er voor de mensen met kennis op het gebied van SSL-Certificaten.Val jij onder deze groep? Dan kun je zelf je SSL-Certificaat installeren.

Heb je geen kennis of weinig tijd? Bekijk dan onze JD-Secure Certificaten, wij installeren deze helemaal gratis voor jou. Je ziet het goed, gratis.

Welk certificaat past bij mijn website?

Aangezien er verschillende pakketten zijn zul je jezelf wellicht afvragen welk certificaat het best past bij jouw website. Dit is afhankelijk van hoe jouw website eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn.

Heb je slechts één domein die je wil beveiligen, dan kun je kiezen voor een Basic SSL-Certificaat, zoals Positive SSL. Deze controleert jaarlijks eenmalig de validatie. Dit betekent dat de provider één keer per jaar de beveiligde verbinding controleert.

Heb je meerdere subdomeinen die je wil beveiligen? Dan zul je moeten overwegen om een uitgebreider certificaat te nemen.

Voor uitgebreide opties en optimale SSL-Beveiliging zul je een kijkje moeten nemen bij onze Business SSL-Certificaten. Hier controleert de provider maandelijks de beveiligde verbinding en heb je mogelijkheden om je bedrijfsnaam in het adresbalk te verwerken.

Kom je er niet uit? Vraag gerust een van onze medewerkers om advies door bijvoorbeeld contact op te nemen met onze live chat rechtsonder op de pagina. Wij helpen jou graag.

Is een SSL-Certificaat verplicht?

Indien jouw website beschikt over een contactformulier, diverse betaalmogelijkheden of andere manieren waarbij persoonsgegevens verwerkt worden ben je volgens de wet persoonsgegevens en bescherming verplicht een SSL-Certificaat te hebben. Daarnaast heeft het ook positieve effecten op jouw websitebezoeker. 

Wat zijn de voordelen?

Het hebben van een SSL-Certificaat op jouw website heeft verschillende voordelen en is absoluut van belang voor jouw online succes. Zonder certificaat wordt jouw website door zowel Google als jouw websitebezoekers als onbetrouwbaar beoordeeld en daardoor zul je je doelen niet bereiken.

Google beloond jou als je jouw website voorziet van een SSL-Certificaat. Je krijgt een verhoogde ranking omdat je aandacht besteed aan de beveiliging van jouw website.

Daarnaast heeft het het voordeel dat je websitebezoekers een slotje zien waardoor ze het gevoel hebben op een betrouwbare website te zitten. Hierdoor is de kans op online succes vele malen groter.

Hoe werkt het met installeren?

Bij JD-Hosting maken wij een prettig onderscheid tussen het laten installeren en het zelf installeren van een SSL-Certificaat. Je kunt bij ons namelijk kiezen tussen een JD-Secure Certificaat of een Overig Certificaat. Het aanbod en de inhoud van het certificaat komt volledig overeen met elkaar, alleen het installeren gaat anders.

Bij JD-Secure Certificaten installeren wij het certificaat helemaal gratis voor jou. Geen extra kosten, maar pure service.

Bij Overige Certificaten daarentegen is het de bedoeling dat je zelf je certificaat installeert. Dit kan bijvoorbeeld als je zelf kennis hebt op het gebied van SSL-Certificaten.