fbpx

Hosting verhuizen

1. Kies je pakket

Kies een passend webhostingpakket uit die geschikt is voor jouw website. Reken deze vervolgens af.

2. Vraag de verhuisservice aan

Nu kun je via een ticket de verhuisservice aanvragen. Dit is gratis* zodat we dit zonder problemen kunnen overzetten voor jou.

3. Verhuizing van je domeinnaam

Verhuis jouw domeinnaam naar JD-Hosting en koppel het aan je webhostingpakket. Je website staat nu online!

  • Kies je pakket Kies een passend webhostingpakket uit die geschikt is voor jouw website. Reken deze vervolgens af.
  • Vraag de verhuisservice aanNu kun je via een ticket de verhuisservice aanvragen. Dit is gratis* zodat we dit zonder problemen kunnen overzetten voor jou.
  • Verhuizing van je domeinnaamVerhuis jouw domeinnaam naar JD-Hosting en koppel het aan je webhostingpakket. Je website staat nu online!

De verhuisservice is gratis vanaf een Business Hosting pakket. Anders betaal je €30.- (excl. BTW) voor het verhuizen.

Stap 1: Kies een pakket

Om te beginnen moet je een keuze maken uit ons webhosting-assortiment. Kies een passend pakket voor jouw website, kijk hierbij goed naar de specificaties van ieder pakket. Zo is opslag een van de belangrijkste zaken.

Zodra je het juiste pakket gevonden hebt (eventueel met advies van onze medewerkers) kun je het aan je winkelwagen toevoegen en afrekenen. Als je dit gedaan hebt gaan we verder met stap 2.

Kies je pakket
Vraag de verhuisservice aan

Stap 2: Vraag de verhuisservice aan

Nu je een webhostingpakket hebt aangeschaft is het tijd voor de verhuizing. Je kunt nu kiezen om zelf je data van je huidige server over te zetten naar die van JD-Hosting, of door dit te laten doen door de medewerkers van JD-Hosting.

Vanaf een Business Hosting pakket is de verhuizing bij ons gratis. Heb je een Basic Hosting pakket? Dan betaal je eenmalig €30.- (excl. BTW) voor de verhuizing. Als de verhuizing achter de rug is gaan we verder bij stap 3.

Stap 3: Verhuizing van je domeinnaam

Nu je data is overgezet kun je er ook voor kiezen om jouw domeinnaam over te zetten naar JD-Hosting en deze te koppelen aan je webhostingpakket. Als dit gedaan is staat jouw website weer online!

Het overzetten van je domeinnaam is naast de reguliere prijs voor de domeinextensie helemaal gratis. Het is een optionele keuze, maar wij raden dit wel aan, zodat jij en de technische medewerkers van JD-Hosting eenvoudig je producten kunnen beheren.

Verhuizing van je domeinnaaam