(+31) 085 301 5154

Domeinnamen

Heeft u voor uw eigen bedrijf een website nodig? Of heeft u ergens anders een website voor nodig? Dan is het belangrijk dat u zeker weet dat het door u gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. Dat kunt u hieronder controleren.

Kies hieronder uw gewenste domeinextensie

Hieronder kunt u een keuze maken uit verschillende domeinextensies. Wij adviseren u de domeinextensie te kiezen dat het best bij uw bedrijf past. Heeft u een Nederlands bedrijf? Dan raden wij de extensie ‘ .nl ‘ aan. Heeft u een internationaal bedrijf, dan raden wij de domeinextensie ‘ .com ‘ aan. Daarnaast zijn er nog veel meer andere mogelijkheden.

.NL

€3,99

Dit is de meest gekozen domeinextensie. Het is een Nederlandse uitgang, dus wordt deze het meest gekozen voor Nederlandse bedrijven.

.COM

€7,99

Dit is een domeinextensie die vaak wordt gebruikt bij internationale bedrijven. Heeft u een internationaal bedrijf? Dan raden wij u deze extensie aan om het makkelijkst gevonden te worden.

.NET

€10,00

Dit is een domeinextensie die wordt gezien als een alternatief voor de ‘ .com ‘ extensie. Hierbij is de keuze aan u zelf welke u mooier of handiger vindt. Het gaat bij zowel ‘ .com ‘ als bij ‘ .net ‘ meestal om een internationaal bedrijf.

.BE

€5,00

Dit is een domeinextensie die in België wordt gebruikt. Heeft u een bedrijf in België? Dan raden wij u deze extensie aan om het makkelijkst gevonden te worden.

.DE

€3,99

Dit is een domeinextensie die in Duitsland wordt gebruikt. Heeft u een bedrijf in Duitsland? Dan raden wij u deze extensie aan om het makkelijkst gevonden te worden.

.EU

€2,99

Dit is een domeinextensie die in heel Europa gebruikt kan worden. Heeft u een Europees bedrijf waarbij meerdere landen uit Europa betrokken zijn? Dan raden wij u deze extensie aan om het makkelijkst gevonden te worden. Deze extensie wordt ook vaak gebruikt als het desgewenste domeinextensie niet meer beschikbaar is.

Waarom uw domeinnaam registreren bij JD Hosting?

Wij verwerken uw bestelling direct na de aankoop. Wij vinden het belangrijk dat dit proces zo snel mogelijk gaat. U staat na de registratie van uw domein gelijk ingeschreven. Daarnaast kunt u via ons klantenpaneel overal makkelijk bij. U krijgt toegang tot dit paneel zodra u de betaling heeft afgerond en een e-mail heeft gekregen met daarin de inloggegevens voor het klantenpaneel.

DNS beheer

U kunt op ieder gewenst moment de nameservers en DNS records beheren van uw domeinnaam.

Gemakkelijk beheren

U kunt via ons klantenpaneel gemakkelijk uw domeinnamen beheren.

Snelle levering

Zodra uw betaling bevestigd is uw domeinnaam gelijk geregistreerd!